diplomsko delo, univerzitetni študij
Valentina Bucik (Avtor), Rajko Vidrih (Recenzent), Nataša Poklar Ulrih (Mentor)

Povzetek

Antioksidativna učinkovitost listov in storžkov hmelja

Ključne besede

hmelj;Humulus lupulus;listi hmelja;storžki hmelja;fenolne spojine;antioksidanti;antioksidativna učinkovitost;geografsko poreklo;DPPH test;FRAP test;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [V. Bucik]
UDK: 633.791:547.56:577.1
COBISS: 4308088 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 307
Št. prenosov: 75
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Antioxidant activity of hop leaves and hop cones
Sekundarne ključne besede: hops;Humulus lupulus;hop leaves;hop cones;phenolic compounds;antioxidants;antioxidative activity;geographical origin;DPPH test;FRAP test;
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo
Strani: XII, 50 f., [40] f. pril.
ID: 12021288