Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2016 |
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [M. Hercezi] |
UDK: | 633.791:547.56:577.1 |
COBISS: | 4666232 |
Št. ogledov: | 315 |
Št. prenosov: | 74 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Antioxidative characteristics of hop extracts of different geographical origins and different cultivars |
Sekundarne ključne besede: | hops;leaves;cones;Humulus lupulos;phenolic compounds;alpha-acids;beta-acids;antioxidants;antioxidative properties;DPPH;ferric reducing ability of plasma;HPLC; |
Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
Strani: | XIII, 41 f., [27] f. pril. |
ID: | 12018987 |