| Jezik: | Slovenski jezik | 
|---|---|
| Leto izida: | 2016 | 
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo | 
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta | 
| Založnik: | [M. Hercezi] | 
| UDK: | 633.791:547.56:577.1 | 
| COBISS: | 4666232   | 
| Št. ogledov: | 315 | 
| Št. prenosov: | 74 | 
| Ocena: | 0 (0 glasov) | 
| Metapodatki: |                       | 
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik | 
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Antioxidative characteristics of hop extracts of different geographical origins and different cultivars | 
| Sekundarne ključne besede: | hops;leaves;cones;Humulus lupulos;phenolic compounds;alpha-acids;beta-acids;antioxidants;antioxidative properties;DPPH;ferric reducing ability of plasma;HPLC; | 
| Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo | 
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo | 
| Strani: | XIII, 41 f., [27] f. pril. | 
| ID: | 12018987 |