| Jezik: | Slovenski jezik | 
|---|---|
| Leto izida: | 2006 | 
| Tipologija: | 1.01 - Izvirni znanstveni članek | 
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta | 
| Založnik: | Inštitut za hmeljarstvo in pivovarstvo | 
| UDK: | 633.791:543.6 | 
| COBISS: | 3270520   | 
| ISSN: | 0350-0756 | 
| Matična publikacija: | Hmeljarski bilten | 
| Št. ogledov: | 882 | 
| Št. prenosov: | 239 | 
| Ocena: | 0 (0 glasov) | 
| Metapodatki: |                       | 
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik | 
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Influence of cultivar and location on the content of xanthohumol in hops | 
| Sekundarne ključne besede: | hops;hop cultivars;xanthohumol;alpha-acids;beta-acids; | 
| URN: | URN:NBN:SI | 
| Vrsta dela (COBISS): | Delo ni kategorizirano | 
| Strani: | str. 5-12 | 
| Letnik: | ǂLet. ǂ13 | 
| Čas izdaje: | 2006 | 
| ID: | 1742094 |