Robert Hrastar (Avtor), Milica Kač (Avtor), Iztok Jože Košir (Avtor)

Povzetek

Vpliv sorte in lokacije na vsebnost ksantohumola v hmelju

Ključne besede

hmelj;kultivarji hmelja;ksantohumol;alfa-kisline;beta-kisline;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: Inštitut za hmeljarstvo in pivovarstvo
UDK: 633.791:543.6
COBISS: 3270520 Povezava se bo odprla v novem oknu
ISSN: 0350-0756
Matična publikacija: Hmeljarski bilten
Št. ogledov: 882
Št. prenosov: 239
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Influence of cultivar and location on the content of xanthohumol in hops
Sekundarne ključne besede: hops;hop cultivars;xanthohumol;alpha-acids;beta-acids;
URN: URN:NBN:SI
Vrsta dela (COBISS): Delo ni kategorizirano
Strani: str. 5-12
Letnik: ǂLet. ǂ13
Čas izdaje: 2006
ID: 1742094