diplomsko delo, univerzitetni študij
Robert Hrastar (Avtor), Andrej Plestenjak (Recenzent), Milica Kač (Mentor), Iztok Jože Košir (Komentor)

Povzetek

Vpliv sorte in rastišča na vsebnost ksantohumola v hmelju

Ključne besede

hmelj;ksantohumol;alfa-kisline;beta-kisline;polifenoli;prenilflavonoidi;sorte;c. Aurora;c. Bobek;c. Celeia;c. Savinjski golding;c. Magnum;rastišče;HPLC;KVH-TE;HSI;briketi 90;kemometrične analize;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [BF, Oddelek za živilstvo]
UDK: 633.791:543.653
COBISS: 3217016 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 372
Št. prenosov: 68
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Influence of cultivar and growing area on the content of xanthohumol in hops
Sekundarne ključne besede: hops;xanthohumol;alpha acids;beta acids;polyphenols;prenylflavonoids;cultivars;c. Aurora;c. Bobek;c. Celeia;c. Savinjski golding;c. Magnum;growing area;HPLC;KVH-TE;HSI;pellets 90;chemometrical analysis;
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Strani: XI, 72 f.
ID: 12021382