Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2006 |
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [BF, Oddelek za živilstvo] |
UDK: | 633.791:543.653 |
COBISS: | 3217016 |
Št. ogledov: | 372 |
Št. prenosov: | 68 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Influence of cultivar and growing area on the content of xanthohumol in hops |
Sekundarne ključne besede: | hops;xanthohumol;alpha acids;beta acids;polyphenols;prenylflavonoids;cultivars;c. Aurora;c. Bobek;c. Celeia;c. Savinjski golding;c. Magnum;growing area;HPLC;KVH-TE;HSI;pellets 90;chemometrical analysis; |
Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
Strani: | XI, 72 f. |
ID: | 12021382 |