| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2006 |
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| Založnik: | [BF, Oddelek za živilstvo] |
| UDK: | 633.791:543.653 |
| COBISS: |
3217016
|
| Št. ogledov: | 372 |
| Št. prenosov: | 68 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Influence of cultivar and growing area on the content of xanthohumol in hops |
| Sekundarne ključne besede: | hops;xanthohumol;alpha acids;beta acids;polyphenols;prenylflavonoids;cultivars;c. Aurora;c. Bobek;c. Celeia;c. Savinjski golding;c. Magnum;growing area;HPLC;KVH-TE;HSI;pellets 90;chemometrical analysis; |
| Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
| Strani: | XI, 72 f. |
| ID: | 12021382 |