Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2016 |
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [L. Križman] |
UDK: | 664.644.7:633.12:641.1:579.67 |
COBISS: | 4666488 |
Št. ogledov: | 301 |
Št. prenosov: | 47 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | ǂThe ǂinfluence of the addition of corob flour on microbiological, chemical, and sensory properties of gluten-free buckwheat bread |
Sekundarne ključne besede: | gluten free bread;buckwheat;buckwheat bread;carob flour;Saccharomyces boulardii;microbiological stability;chemical composition;technological properties;sensory properties; |
Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
Strani: | XI, 64 f., [6] f. pril. |
ID: | 12018986 |