diplomsko delo, univerzitetni študij
Luka Križman (Avtor), Rajko Vidrih (Recenzent), Sonja Smole Možina (Mentor), Peter Raspor (Komentor)

Povzetek

Vpliv dodatka rožičeve moke na mikrobiološke, kemijske in senzorične lastnosti brezglutenskega ajdovega kruha

Ključne besede

brezglutenski kruh;ajda;ajdov kruh;rožičeva moka;Saccharomyces boulardii;mikrobiološka stabilnost;kemijska sestava;tehnološke lastnosti;senzorične lastnosti;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [L. Križman]
UDK: 664.644.7:633.12:641.1:579.67
COBISS: 4666488 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 301
Št. prenosov: 47
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: ǂThe ǂinfluence of the addition of corob flour on microbiological, chemical, and sensory properties of gluten-free buckwheat bread
Sekundarne ključne besede: gluten free bread;buckwheat;buckwheat bread;carob flour;Saccharomyces boulardii;microbiological stability;chemical composition;technological properties;sensory properties;
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo
Strani: XI, 64 f., [6] f. pril.
ID: 12018986