diplomsko delo, univerzitetni študij
Tadej Kaltnekar (Avtor), Blaž Cigić (Recenzent), Lea Demšar (Mentor), Marjeta Čandek-Potokar (Komentor)

Povzetek

Vpliv soljenja in vonja po merjascu na kakovost pršuta

Ključne besede

mesni izdelki;kraški pršut;kakovost pršuta;vonj po merjascu;skrajšano soljenje;fizikalno kemijske lastnosti;senzorične lastnosti;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [T. Kaltnekar]
UDK: 637.52+664.92:543.2/.9
COBISS: 4663928 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 408
Št. prenosov: 70
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Effects of salting and boar taint on quality of dry-cured ham
Sekundarne ključne besede: meat products;karst dry-cured ham;dry-cured ham quality;boar taint;shortened salting;physico-chemical properties;sensory properties;
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo
Strani: VIII, 41 f.
ID: 12018991