Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2016 |
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [T. Kaltnekar] |
UDK: | 637.52+664.92:543.2/.9 |
COBISS: | 4663928 |
Št. ogledov: | 408 |
Št. prenosov: | 70 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Effects of salting and boar taint on quality of dry-cured ham |
Sekundarne ključne besede: | meat products;karst dry-cured ham;dry-cured ham quality;boar taint;shortened salting;physico-chemical properties;sensory properties; |
Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
Strani: | VIII, 41 f. |
ID: | 12018991 |