diplomsko delo, univerzitetni študij
Tinca Frumen (Avtor), Terezija Golob (Recenzent), Lea Demšar (Mentor), Tomaž Polak (Komentor)

Povzetek

Gastronomska in prehranska analiza hotelskih postrežnih večerij

Ključne besede

gostinstvo;hoteli;hotelska kuhinja;hotelske večerje;banketi;jedilniki;gastronomija;gotove jedi;prehrana;prehranska vrednost;kemijska sestava;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [T. Frumen]
UDK: 641.1:642.4/.5:640.41
COBISS: 4191096 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 279
Št. prenosov: 190
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Gastronomic and nutritional analysis of served dinners in hotels
Sekundarne ključne besede: foodservice;hotels;hotel kitchen;hotel dinners;banquets;menus;gastronomy;prepared meals;nutrition;nutritional values;chemical composition;
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo
Strani: XIII, 49 f.
ID: 12021325