Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2012 |
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [T. Frumen] |
UDK: | 641.1:642.4/.5:640.41 |
COBISS: | 4191096 |
Št. ogledov: | 279 |
Št. prenosov: | 190 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Gastronomic and nutritional analysis of served dinners in hotels |
Sekundarne ključne besede: | foodservice;hotels;hotel kitchen;hotel dinners;banquets;menus;gastronomy;prepared meals;nutrition;nutritional values;chemical composition; |
Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
Strani: | XIII, 49 f. |
ID: | 12021325 |