diplomsko delo, univerzitetni študij
Marko Boštjančič (Avtor), Rajko Vidrih (Recenzent), Terezija Golob (Mentor)

Povzetek

Hranilna vrednost surove in toplotno obdelane zelenjave

Ključne besede

zelenjava;vrtnine;toplotna obdelava;blanširanje;energijska vrednost;hranilna vrednost;kemijska sestava;prehranske tabele;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [M. Boštjančič]
UDK: 641.1:635.1/.8:543.61
COBISS: 4103288 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 293
Št. prenosov: 50
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Nutritional value of raw and cooked vegetables
Sekundarne ključne besede: vegetables;heat treatment;blanching;energy values;nutritional values;chemical composition;food composition database;
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo
Strani: X, 78 f., [3] f. pril.
ID: 12021350
Priporočena dela:
, diplomsko delo, univerzitetni študij
, diplomsko delo, univerzitetni študij
, diplomsko delo, univerzitetni študij