Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2012 |
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [P. Leskovec] |
UDK: | 641.1:664.66:543.61 |
COBISS: | 4160632 |
Št. ogledov: | 344 |
Št. prenosov: | 71 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Nutritional value of different kinds of bread on the Slovenian market |
Sekundarne ključne besede: | bread;white bread;semi-white bread;brown bread;rye bread;mixed bread;corn bread;white bread with cheese;buckwheat bread;spelt bread;bread white rusk;multigrain rusk;mixed bread with less salt;chemical composition;nutritional values;energy values;food composition tables; |
Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
Strani: | X, 57 f., [8] f. pril. |
ID: | 12021334 |