diplomsko delo, univerzitetni študij
Petra Leskovec (Avtor), Tomaž Požrl (Recenzent), Terezija Golob (Mentor)

Povzetek

Hranilna vrednost različnih vrst kruha na slovenskem trgu

Ključne besede

kruh;bel kruh;polbel kruh;črn kruh;ržen kruh;mešan kruh;koruzni kruh;bel kruh s sirom;ajdov kruh;pirin kruh;bel prepečenec;prepečenec z več žiti;mešan kruh z manj soli;kemijska sestava;hranilna vrednost;energijska vrednost;prehranske tabele;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [P. Leskovec]
UDK: 641.1:664.66:543.61
COBISS: 4160632 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 344
Št. prenosov: 71
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Nutritional value of different kinds of bread on the Slovenian market
Sekundarne ključne besede: bread;white bread;semi-white bread;brown bread;rye bread;mixed bread;corn bread;white bread with cheese;buckwheat bread;spelt bread;bread white rusk;multigrain rusk;mixed bread with less salt;chemical composition;nutritional values;energy values;food composition tables;
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo
Strani: X, 57 f., [8] f. pril.
ID: 12021334
Priporočena dela:
, diplomsko delo, univerzitetni študij
, diplomsko delo, univerzitetni študij
, diplomsko delo, univerzitetni študij