Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2015 |
Tipologija: | 2.09 - Magistrsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [J. Marinč] |
UDK: | 641.1:664.6/.7:543.61 |
COBISS: | 4543608 |
Št. ogledov: | 327 |
Št. prenosov: | 66 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Nutritional value of cereals, groats and flour of Slovenian origin |
Sekundarne ključne besede: | cereals;buckwheat;barley;maize;spelt;millet;wheat;rye;flour;groats;meal;chemical composition;nutrition value;food composition tables; |
Vrsta dela (COBISS): | Magistrsko delo/naloga |
Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
Strani: | XI, 77 f., [4] f. pril. |
ID: | 12014800 |