magistrsko delo
Jerca Marinč (Avtor), Tomaž Požrl (Recenzent), Mojca Korošec (Mentor)

Povzetek

Hranilna vrednost žit, kaš in mok slovenskega izvora

Ključne besede

žita;ajda;ječmen;koruza;oves;pira;proso;pšenica;rž;moka;kaša;zdrob;kemijska sestava;hranilna vrednost;prehranske tabele;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.09 - Magistrsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [J. Marinč]
UDK: 641.1:664.6/.7:543.61
COBISS: 4543608 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 327
Št. prenosov: 66
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Nutritional value of cereals, groats and flour of Slovenian origin
Sekundarne ključne besede: cereals;buckwheat;barley;maize;spelt;millet;wheat;rye;flour;groats;meal;chemical composition;nutrition value;food composition tables;
Vrsta dela (COBISS): Magistrsko delo/naloga
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo
Strani: XI, 77 f., [4] f. pril.
ID: 12014800
Priporočena dela:
, diplomsko delo, univerzitetni študij
, diplomsko delo, univerzitetni študij
, magistrsko delo (področje živilstva)