| Jezik: | Slovenski jezik | 
|---|---|
| Leto izida: | 2015 | 
| Tipologija: | 2.09 - Magistrsko delo | 
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta | 
| Založnik: | [J. Marinč] | 
| UDK: | 641.1:664.6/.7:543.61 | 
| COBISS: | 4543608   | 
| Št. ogledov: | 327 | 
| Št. prenosov: | 66 | 
| Ocena: | 0 (0 glasov) | 
| Metapodatki: |                       | 
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik | 
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Nutritional value of cereals, groats and flour of Slovenian origin | 
| Sekundarne ključne besede: | cereals;buckwheat;barley;maize;spelt;millet;wheat;rye;flour;groats;meal;chemical composition;nutrition value;food composition tables; | 
| Vrsta dela (COBISS): | Magistrsko delo/naloga | 
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo | 
| Strani: | XI, 77 f., [4] f. pril. | 
| ID: | 12014800 |