| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2016 |
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| Založnik: | [T. Gajšek Kodrič] |
| UDK: | 641.1:637.5:636.3:543.61 |
| COBISS: |
4691576
|
| Št. ogledov: | 400 |
| Št. prenosov: | 76 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Nutritional and energy value of lamb meat |
| Sekundarne ključne besede: | meat;lamb meat;chemical composition;lipids;fatty acids;cholesterol;proteins;water;nutritional value;energy value;food composition databases;nutrition tables; |
| Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
| Strani: | XI, 62 f., [2] f. pril. |
| ID: | 12016943 |