Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2008 |
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [T. Perko] |
UDK: | 543.062:641.8:641.1 |
COBISS: | 3512696 |
Št. ogledov: | 450 |
Št. prenosov: | 78 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Nutritional value of some fast food products |
Sekundarne ključne besede: | fast-food;pizza;kebap;sandwiches;burek;proteins;fats;carbon hydrates;fatty-acidic composition;energy share;energy value;aterogenic index;trans fatty acids; |
Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
Strani: | XII, 66 f. |
ID: | 12021365 |