diplomsko delo, univerzitetni študij
Tina Perko (Avtor), Lea Demšar (Recenzent), Terezija Golob (Mentor)

Povzetek

Hranilna vrednost nekaterih izdelkov hitre hrane

Ključne besede

hitra hrana;pica;kebap;sendviči;burek;beljakovine;maščobe;ogljikovi hidrati;maščobnokislinska sestava;energijski deleži;energijska vrednost;indeks aterogenosti;trans maščobne kisline;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [T. Perko]
UDK: 543.062:641.8:641.1
COBISS: 3512696 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 450
Št. prenosov: 78
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Nutritional value of some fast food products
Sekundarne ključne besede: fast-food;pizza;kebap;sandwiches;burek;proteins;fats;carbon hydrates;fatty-acidic composition;energy share;energy value;aterogenic index;trans fatty acids;
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo
Strani: XII, 66 f.
ID: 12021365