| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2008 |
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| Založnik: | [T. Perko] |
| UDK: | 543.062:641.8:641.1 |
| COBISS: |
3512696
|
| Št. ogledov: | 450 |
| Št. prenosov: | 78 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Nutritional value of some fast food products |
| Sekundarne ključne besede: | fast-food;pizza;kebap;sandwiches;burek;proteins;fats;carbon hydrates;fatty-acidic composition;energy share;energy value;aterogenic index;trans fatty acids; |
| Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
| Strani: | XII, 66 f. |
| ID: | 12021365 |