diplomsko delo, univerzitetni študij
Doris Šumiga (Avtor), Jasna Bertoncelj (Recenzent), Rajko Vidrih (Mentor)

Povzetek

Hranilna vrednost surove in toplotno obdelane zelenjave in sadja slovenskega porekla

Ključne besede

zelenjava;sadje;vrtnine;surova zelenjava;toplotna obdelava;kemijska sestava;energijska vrednost;hranilna vrednost;prehranske tabele;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [D. Šumiga]
UDK: 641.1:635.1/.8:634.1/.7:543.61
COBISS: 4160888 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 262
Št. prenosov: 61
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Nutritional value of raw and thermally processed Slovenian vegetables and fruits
Sekundarne ključne besede: vegetables;fruits;nutritional values;raw;cooked;energy values;chemical composition;food composition database;
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo
Strani: XI, 82 f., [2] f. pril.
ID: 12021332