Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2012 |
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [D. Šumiga] |
UDK: | 641.1:635.1/.8:634.1/.7:543.61 |
COBISS: | 4160888 |
Št. ogledov: | 262 |
Št. prenosov: | 61 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Nutritional value of raw and thermally processed Slovenian vegetables and fruits |
Sekundarne ključne besede: | vegetables;fruits;nutritional values;raw;cooked;energy values;chemical composition;food composition database; |
Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
Strani: | XI, 82 f., [2] f. pril. |
ID: | 12021332 |