| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2016 |
| Tipologija: | 2.09 - Magistrsko delo |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| Založnik: | [V. M. Savinek] |
| UDK: | 641.1:004.779 |
| COBISS: |
4647544
|
| Št. ogledov: | 366 |
| Št. prenosov: | 77 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | ǂThe ǂimpact of food composition databaseʼs choice on estimated dietary value of Slovenian traditional foods |
| Sekundarne ključne besede: | traditional foods;meals;nutritional value;chemical composition;food composition databases;tools for nutrional assessment;EuroFIR;OPKP;USDA;Prodi; |
| Vrsta dela (COBISS): | Magistrsko delo/naloga |
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
| Strani: | XII f., 91 str. |
| ID: | 12012581 |