Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2016 |
Tipologija: | 2.09 - Magistrsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [V. M. Savinek] |
UDK: | 641.1:004.779 |
COBISS: | 4647544 |
Št. ogledov: | 366 |
Št. prenosov: | 77 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | ǂThe ǂimpact of food composition databaseʼs choice on estimated dietary value of Slovenian traditional foods |
Sekundarne ključne besede: | traditional foods;meals;nutritional value;chemical composition;food composition databases;tools for nutrional assessment;EuroFIR;OPKP;USDA;Prodi; |
Vrsta dela (COBISS): | Magistrsko delo/naloga |
Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
Strani: | XII f., 91 str. |
ID: | 12012581 |