magistrsko delo

Povzetek

Vpliv izbora podatkovne baze na ocenjeno hranilno vrednost tradicionalnih živil

Ključne besede

tradicionalna živila;obroki;hranilna vrednost;kemijska sestava;podatkovne baze o sestavi živil;orodja za vrednotenje prehrane;EuroFIR;OPKP;USDA;Prodi;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.09 - Magistrsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [V. M. Savinek]
UDK: 641.1:004.779
COBISS: 4647544 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 366
Št. prenosov: 77
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: ǂThe ǂimpact of food composition databaseʼs choice on estimated dietary value of Slovenian traditional foods
Sekundarne ključne besede: traditional foods;meals;nutritional value;chemical composition;food composition databases;tools for nutrional assessment;EuroFIR;OPKP;USDA;Prodi;
Vrsta dela (COBISS): Magistrsko delo/naloga
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo
Strani: XII f., 91 str.
ID: 12012581