Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2012 |
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
Organizacija: | UL FKKT - Fakulteta za kemijo in kemijsko tehnologijo |
Založnik: | [R. Felicijan] |
UDK: | 532.135:664.022.3:547.958.7 |
COBISS: | 4170360 |
Št. ogledov: | 372 |
Št. prenosov: | 56 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Determination of rheological properties of xanthan gel structures |
Sekundarne ključne besede: | xanthan;rheological properties;gel structures;ionic strength;temperature susceptibility;foods;additives; |
Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
Strani: | XIV, 85 f. |
ID: | 12021331 |