diplomsko delo, univerzitetni študij

Povzetek

Določanje reoloških lastnosti gelskih struktur ksantana

Ključne besede

ksantan;reološke lastnosti;gelske strukture;ionska moč;vpliv temperature;živila;aditivi;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL FKKT - Fakulteta za kemijo in kemijsko tehnologijo
Založnik: [R. Felicijan]
UDK: 532.135:664.022.3:547.958.7
COBISS: 4170360 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 372
Št. prenosov: 56
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Determination of rheological properties of xanthan gel structures
Sekundarne ključne besede: xanthan;rheological properties;gel structures;ionic strength;temperature susceptibility;foods;additives;
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo
Strani: XIV, 85 f.
ID: 12021331