| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2009 |
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| Založnik: | [M. Žvokelj] |
| UDK: | 664.68.016.022.3:577.16:542.943.78 |
| COBISS: |
3596920
|
| Št. ogledov: | 335 |
| Št. prenosov: | 65 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Vitamin stability and total antioxidative potential in fruit-cereal bar |
| Sekundarne ključne besede: | fruit-cereal bars;confectionery products;antioxidants;additives;vitamin C;vitamin E;lutein;vitamin stability;antioxidative potential;Maillard reaction; |
| Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
| Strani: | X, 62 f. |
| ID: | 12021364 |