diplomsko delo, univerzitetni študij
Matej Žvokelj (Avtor), Janez Hribar (Recenzent), Rajko Vidrih (Mentor), Marjan Simčič (Komentor)

Povzetek

Obstojnost vitaminov in skupni antioksidativni potencial v sadno-žitni rezini

Ključne besede

sadno-žitne rezine;konditorski izdelki;antioksidanti;aditivi;vitamin C;vitamin E;lutein;obstojnost vitaminov;antioksidativni potencial;Maillardova reakcija;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [M. Žvokelj]
UDK: 664.68.016.022.3:577.16:542.943.78
COBISS: 3596920 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 335
Št. prenosov: 65
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Vitamin stability and total antioxidative potential in fruit-cereal bar
Sekundarne ključne besede: fruit-cereal bars;confectionery products;antioxidants;additives;vitamin C;vitamin E;lutein;vitamin stability;antioxidative potential;Maillard reaction;
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo
Strani: X, 62 f.
ID: 12021364