Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2009 |
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [M. Žvokelj] |
UDK: | 664.68.016.022.3:577.16:542.943.78 |
COBISS: | 3596920 |
Št. ogledov: | 335 |
Št. prenosov: | 65 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Vitamin stability and total antioxidative potential in fruit-cereal bar |
Sekundarne ključne besede: | fruit-cereal bars;confectionery products;antioxidants;additives;vitamin C;vitamin E;lutein;vitamin stability;antioxidative potential;Maillard reaction; |
Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
Strani: | X, 62 f. |
ID: | 12021364 |