diplomsko delo, univerzitetni študij
Irena Veselič (Avtor), Rajko Vidrih (Recenzent), Terezija Golob (Mentor)

Povzetek

Nekateri kriteriji za določanje vrste medu

Ključne besede

med;senzorična analiza;senzorične lastnosti;barva;absorpcijski spektri;rentgenska fluorescenčna spektroskopija s totalnim odbojem;TRRF;elementi;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [BF, Oddelek za živilstvo]
UDK: 638.16:543.61:543.9
COBISS: 3257976 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 309
Št. prenosov: 45
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Some criteria for honey type determination
Sekundarne ključne besede: honeys;sensory analysis;sensory properties;colour;absorption spectrum;total reflection X-ray fluorescence spectroscopy;TXRF;minerals;
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Strani: XIII, 85 f.
ID: 12021368