| Jezik: | Slovenski jezik | 
|---|---|
| Leto izida: | 2006 | 
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo | 
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta | 
| Založnik: | [BF, Oddelek za živilstvo] | 
| UDK: | 638.16:543.61:543.9 | 
| COBISS: | 3257976   | 
| Št. ogledov: | 309 | 
| Št. prenosov: | 45 | 
| Ocena: | 0 (0 glasov) | 
| Metapodatki: |                       | 
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik | 
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Some criteria for honey type determination | 
| Sekundarne ključne besede: | honeys;sensory analysis;sensory properties;colour;absorption spectrum;total reflection X-ray fluorescence spectroscopy;TXRF;minerals; | 
| Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo | 
| Strani: | XIII, 85 f. | 
| ID: | 12021368 |