| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2006 |
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| Založnik: | [BF, Oddelek za živilstvo] |
| UDK: | 638.16:543.61:543.9 |
| COBISS: |
3257976
|
| Št. ogledov: | 309 |
| Št. prenosov: | 45 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Some criteria for honey type determination |
| Sekundarne ključne besede: | honeys;sensory analysis;sensory properties;colour;absorption spectrum;total reflection X-ray fluorescence spectroscopy;TXRF;minerals; |
| Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
| Strani: | XIII, 85 f. |
| ID: | 12021368 |