diplomsko delo, univerzitetni študij
Judita Kovač (Avtor), Terezija Golob (Recenzent), Rajko Vidrih (Mentor)

Povzetek

Maščobnokislinska sestava grozdnih pečk različnih sort grozdja

Ključne besede

grozdje;grozdne pečke;kemijska sestava;maščobe;maščobne kisline;vsebnost vode;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [BF, Oddelek za živilstvo]
UDK: 634.8:543.635.3
COBISS: 3257464 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 271
Št. prenosov: 65
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Content of fatty acids in the seeds of different grape cultivars
Sekundarne ključne besede: grapes;grape seeds;chemical composition;fats;fatty acids;water content;
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Strani: IX, 38 f.
ID: 12021370
Priporočena dela:
, diplomsko delo, univerzitetni študij
, diplomsko delo, univerzitetni študij
, diplomsko delo
, diplomsko delo, univerzitetni študij