| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2006 |
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| Založnik: | [BF, Oddelek za živilstvo] |
| UDK: | 577.3+577.1:547.56 |
| COBISS: |
3220856
|
| Št. ogledov: | 387 |
| Št. prenosov: | 111 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Phenolic compounds and cell membrane fluidity |
| Sekundarne ključne besede: | biological membranes;model membranes;kaempferol;membrane fluidity;EPR;electron paramagnetic resonance;icorporation of kaempferol into the membrane;influence of temperature;fluorescence spectroscopy;Staphylococcus aureus; |
| Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
| Strani: | XI, 69 f. |
| ID: | 12021378 |