Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2006 |
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [BF, Oddelek za živilstvo] |
UDK: | 577.3+577.1:547.56 |
COBISS: | 3220856 |
Št. ogledov: | 387 |
Št. prenosov: | 111 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Phenolic compounds and cell membrane fluidity |
Sekundarne ključne besede: | biological membranes;model membranes;kaempferol;membrane fluidity;EPR;electron paramagnetic resonance;icorporation of kaempferol into the membrane;influence of temperature;fluorescence spectroscopy;Staphylococcus aureus; |
Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
Strani: | XI, 69 f. |
ID: | 12021378 |