diplomsko delo, univerzitetni študij
Jure Sadar (Avtor), Terezija Golob (Recenzent), Lea Demšar (Mentor)

Povzetek

Spremljanje parametrov kakovosti v govejih mišicah longissimus lumborum in triceps brachii med zorenjem

Ključne besede

meso;goveje meso;m. longissimus lumborum;m. triceps brachii;zorenje mesa;aminokisline;HPLC;rezna trdnost;senzorične lastnosti;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [BF, Oddelek za živilstvo]
UDK: 637.517.2:547.46
COBISS: 3190136 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 274
Št. prenosov: 54
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Evaluation of quality paramethers during ageing of beef longissimus lumborum and triceps brachii muscles
Sekundarne ključne besede: meat;beef;m. Longissimus lumborum;m. Triceps brachii;ageing of meat;amino acids;HPLC;Warner Bratzler share force;sensory properties;
URN: pdf
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Strani: X, 57 f.
ID: 12021422