Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2006 |
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [BF, Oddelek za živilstvo] |
UDK: | 637.517.2:547.46 |
COBISS: | 3190136 |
Št. ogledov: | 274 |
Št. prenosov: | 54 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Evaluation of quality paramethers during ageing of beef longissimus lumborum and triceps brachii muscles |
Sekundarne ključne besede: | meat;beef;m. Longissimus lumborum;m. Triceps brachii;ageing of meat;amino acids;HPLC;Warner Bratzler share force;sensory properties; |
URN: | |
Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
Strani: | X, 57 f. |
ID: | 12021422 |