| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2006 |
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| Založnik: | [BF, Oddelek za živilstvo] |
| UDK: | 637.517.2:547.46 |
| COBISS: |
3190136
|
| Št. ogledov: | 274 |
| Št. prenosov: | 54 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Evaluation of quality paramethers during ageing of beef longissimus lumborum and triceps brachii muscles |
| Sekundarne ključne besede: | meat;beef;m. Longissimus lumborum;m. Triceps brachii;ageing of meat;amino acids;HPLC;Warner Bratzler share force;sensory properties; |
| URN: | |
| Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
| Strani: | X, 57 f. |
| ID: | 12021422 |