Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2011 |
Tipologija: | 2.09 - Magistrsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [BF, Podiplomski študij bioloških in biotehniških znanosti, področje živilstva] |
UDK: | 637.5.032'62:539.53:543.9 |
COBISS: | 3939960 |
Št. ogledov: | 421 |
Št. prenosov: | 100 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Dynamics of ageing processes in different beef muscles |
Sekundarne ključne besede: | meat;beef;musculus Psoas major;musculus Longissimus lumborum;musculus Semimembranosus;musculus Biceps femoris;musculus Semitendinosus;musculus Triceps brachii;ageing of meat;chemical composition;proteolytic index;spectroscopy;connective tissue;collagen;hydroxyproline;colour of beef;sensory properties; |
Vrsta dela (COBISS): | Magistrsko delo |
Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Podiplomski študij bioloških in biotehniških znanosti, področje živilstva |
Strani: | X, 70 str. |
ID: | 12014870 |