| Jezik: | Slovenski jezik | 
|---|---|
| Leto izida: | 2011 | 
| Tipologija: | 2.09 - Magistrsko delo | 
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta | 
| Založnik: | [BF, Podiplomski študij bioloških in biotehniških znanosti, področje živilstva] | 
| UDK: | 637.5.032'62:539.53:543.9 | 
| COBISS: | 
                
                    3939960
                     
                
             | 
        
| Št. ogledov: | 421 | 
| Št. prenosov: | 100 | 
| Ocena: | 0 (0 glasov) | 
| Metapodatki: | 
                 | 
        
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik | 
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Dynamics of ageing processes in different beef muscles | 
| Sekundarne ključne besede: | meat;beef;musculus Psoas major;musculus Longissimus lumborum;musculus Semimembranosus;musculus Biceps femoris;musculus Semitendinosus;musculus Triceps brachii;ageing of meat;chemical composition;proteolytic index;spectroscopy;connective tissue;collagen;hydroxyproline;colour of beef;sensory properties; | 
| Vrsta dela (COBISS): | Magistrsko delo | 
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Podiplomski študij bioloških in biotehniških znanosti, področje živilstva | 
| Strani: | X, 70 str. | 
| ID: | 12014870 |