instructions and workbook for food microbiology laboratory exercises
Barbara Jeršek (Avtor)

Povzetek

Basic principles of identification of moulds, yeasts and bacteria

Ključne besede

plesni;kvasovke;bakterije;identifikacija;

Podatki

Jezik: Angleški jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.05 - Video in druga učna gradiva
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: Biotechnical Faculty, Department of Food Technology
UDK: 579.67(075.8)(076.5)
COBISS: 5008760 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 236
Št. prenosov: 44
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Slovenski jezik
Sekundarne ključne besede: plesni;kvasovke;bakterije;identifikacija;
Vrsta dela (COBISS): Delovni zvezek za višje in visoke šole
ID: 12255963
Priporočena dela:
, instructions and workbook for food microbiology laboratory exercises
, skripta in delovni zvezek za laboratorijske vaje pri predmetu Živilska mikrobiologija
, diplomsko delo, univerzitetni študij