skripta in delovni zvezek za laboratorijske vaje pri predmetu Živilska mikrobiologija
Barbara Jeršek (Avtor)

Povzetek

Osnovni principi identifikacije plesni, kvasovk in bakterij v živilih

Ključne besede

plesni;kvasovke;bakterije;identifikacija;elektronske knjige;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Izvor: Ljubljana
Tipologija: 2.05 - Video in druga učna gradiva
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo
UDK: 579.67(075.8)(076.5)(0.034.2)
COBISS: 276772864 Povezava se bo odprla v novem oknu
ISBN: 978-961-6333-68-9
Št. ogledov: 2168
Št. prenosov: 317
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarne ključne besede: Živilska mikrobiologija;Vaje za visoke šole;
URN: URN:NBN:SI
Vrsta dela (COBISS): Delovni zvezek za višje in visoke šole
ID: 12255893
Priporočena dela:
, skripta in delovni zvezek za laboratorijske vaje pri predmetu Živilska mikrobiologija
, instructions and workbook for II. part of laboratory exercises
, navodila in delovni zvezek za II. del laboratorijskih vaj
, instructions and workbook for food microbiology laboratory exercises
, navodila in delovni zvezek za laboratorijske vaje