navodila in delovni zvezek za laboratorijske vaje
Barbara Jeršek (Avtor)

Povzetek

Opisani so glavni principi določanja pomembnejših indikatorskih in patogenih mikroorganizmov v živilih ter mikrobiološka preiskava pitne vode.

Ključne besede

živilska mikrobiologija;elektronske knjige;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.05 - Video in druga učna gradiva
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo
UDK: 579.67.08(075.8)(076.5)(0.034.2)
COBISS: 290217984 Povezava se bo odprla v novem oknu
ISBN: 978-961-6908-09-2
Št. ogledov: 659
Št. prenosov: 330
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarne ključne besede: Živila;Vaje za visoke šole;Mikrobiološka analiza;
URN: URN:NBN:SI
Vrsta dela (COBISS): Delovni zvezek za višje in visoke šole
Strani: 44 str.
ID: 12255967
Priporočena dela:
, navodila in delovni zvezek za laboratorijske vaje
, instructions and workbook for microbiological examination of food laboratory exercises
, navodila in delovni zvezek za laboratorijske vaje
, navodila in delovni zvezek za laboratorijske vaje
, navodila in delovni zvezek za II. del laboratorijskih vaj