instructions and workbook for microbiological examination of food laboratory exercises
Barbara Jeršek (Avtor)

Povzetek

Opisani so glavni principi določanja pomembnejših indikatorskih in patogenih mikroorganizmov v živilih ter mikrobiološke preiskave pitne vode.

Ključne besede

živilska mikrobiologija;elektronske knjige;

Podatki

Jezik: Angleški jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.05 - Video in druga učna gradiva
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: Biotechnical Faculty, Department of Food Science
UDK: 579.67.08(075.8)(076.5)(0.034.2)
COBISS: 290218240 Povezava se bo odprla v novem oknu
ISBN: 978-961-6908-10-8
Št. ogledov: 323
Št. prenosov: 55
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Slovenski jezik
Sekundarni povzetek: Opisani so glavni principi določanja pomembnejših indikatorskih in patogenih mikroorganizmov v živilih ter mikrobiološke preiskave pitne vode.
Sekundarne ključne besede: Živila;Vaje za visoke šole;Mikrobiološka analiza;
URN: URN:NBN:SI
Vrsta dela (COBISS): Delovni zvezek za višje in visoke šole
ID: 12255968
Priporočena dela:
, instructions and workbook for microbiological examination of food laboratory exercises
, navodila in delovni zvezek za laboratorijske vaje
, navodila in delovni zvezek za laboratorijske vaje
, instructions and workbook for II. part of laboratory exercises
, navodila in delovni zvezek za II. del laboratorijskih vaj