Jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Leto izida: | 2017 |
Tipologija: | 2.05 - Video in druga učna gradiva |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | Biotechnical Faculty, Department of Food Science |
UDK: | 579.67.08(075.8)(076.5)(0.034.2) |
COBISS: | 290218240 |
ISBN: | 978-961-6908-10-8 |
Št. ogledov: | 323 |
Št. prenosov: | 55 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Sekundarni povzetek: | Opisani so glavni principi določanja pomembnejših indikatorskih in patogenih mikroorganizmov v živilih ter mikrobiološke preiskave pitne vode. |
Sekundarne ključne besede: | Živila;Vaje za visoke šole;Mikrobiološka analiza; |
URN: | URN:NBN:SI |
Vrsta dela (COBISS): | Delovni zvezek za višje in visoke šole |
ID: | 12255968 |