| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2019 |
| Tipologija: | 0 - Ni določena |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| Založnik: | Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo |
| UDK: | 663/664:001.895(082)(0.034.2) |
| COBISS: |
300521472
|
| ISBN: | 978-961-6908-21-4 |
| Št. ogledov: | 509 |
| Št. prenosov: | 152 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Hrvaški jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Food science, technology and nutrition between tradition and innovation |
| Sekundarne ključne besede: | Živilska tehnologija;Posvetovanja;Inovacije;Prehrana; |
| URN: | URN:NBN:SI |
| Vrsta dela (COBISS): | Zbornik |
| ID: | 12255972 |