| Jezik: | Slovenski jezik | 
|---|---|
| Leto izida: | 2010 | 
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo | 
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta | 
| Založnik: | [S. Trontelj] | 
| UDK: | 579.842.11(043.2) | 
| COBISS: | 2238799   | 
| Št. ogledov: | 230 | 
| Št. prenosov: | 38 | 
| Ocena: | 0 (0 glasov) | 
| Metapodatki: |  | 
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik | 
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Phenotypic and genotypic characteristics of Escherichia coli strains isolated from food samples | 
| Sekundarne ključne besede: | Escherichia coli;Buttiauxella;phylogenetic groups;phylogenetic subgroups;virulence factors;antimicrobial susceptibility;PCR; | 
| Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo | 
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak. Oddelek za biologijo | 
| Strani: | XIV, 99 f., pril. | 
| ID: | 12313517 |