| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2010 |
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| Založnik: | [S. Trontelj] |
| UDK: | 579.842.11(043.2) |
| COBISS: |
2238799
|
| Št. ogledov: | 230 |
| Št. prenosov: | 38 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Phenotypic and genotypic characteristics of Escherichia coli strains isolated from food samples |
| Sekundarne ključne besede: | Escherichia coli;Buttiauxella;phylogenetic groups;phylogenetic subgroups;virulence factors;antimicrobial susceptibility;PCR; |
| Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak. Oddelek za biologijo |
| Strani: | XIV, 99 f., pril. |
| ID: | 12313517 |