magistrsko delo
Karmen Lupšina (Avtor), Dušan Terčič (Recenzent), Vida Rezar (Mentor), Janez Salobir (Komentor)

Povzetek

Vpliv oljčnih listov in pulpe na antioksidativni status kokoši in oksidativno stabilnost jajc

Ključne besede

perutnina;kokoši;nesnice;antioksidativni status;prehrana živali;oljčni listi;oljčna pulpa;jajca;oksidativna stabilnost;magistrske naloge;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.09 - Magistrsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [K. Lupšina]
UDK: 636.5.084/.087(043.2)
COBISS: 3296136 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 273
Št. prenosov: 50
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: ǂThe ǂinfluence of olive leaves and pulp on antioxidative status of laying hens and oxidative stability of eggs
Vrsta dela (COBISS): Magistrsko delo/naloga
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za zootehniko
Strani: VIII, 47 f.
ID: 12322846