Vida Rezar (Avtor), Alenka Levart (Avtor), Janez Salobir (Avtor)

Povzetek

The effect of olive by products and their extracts on antioxidative status of laying hens and oxidative stability of eggs enriched with N-3 fatty acids

Ključne besede

perutnina;kokoši;nesnice;prehrana živali;oljke;stranski proizvodi;listi;pulpa;jajca;oksidacijska stabilnost;

Podatki

Jezik: Angleški jezik
Leto izida:
Tipologija: 1.08 - Objavljeni znanstveni prispevek na konferenci
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
UDK: 636.5.084/.087
COBISS: 3621512 Povezava se bo odprla v novem oknu
ISSN: 1330-7142
Št. ogledov: 1097
Št. prenosov: 238
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Slovenski jezik
Sekundarne ključne besede: perutnina;kokoši;nesnice;prehrana živali;oljke;stranski proizvodi;listi;pulpa;jajca;oksidacijska stabilnost;
Vrsta dela (COBISS): Delo ni kategorizirano
Strani: Str. 216-219
DOI: 10.18047/poljo.21.1.sup.51
ID: 9142906