magistrsko delo
Špela Rudolf (Avtor), Bogdan Perko (Recenzent), Andreja Čanžek Majhenič (Mentor)

Povzetek

Tehnološki postopek izdelave pregrete smetane

Ključne besede

mlečni izdelki;tradicionalni izdelki;pregreta smetana;tehnologija;Slovenija;magistrske naloge;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.09 - Magistrsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [Š. Rudolf]
UDK: 637.1(043.2)
COBISS: 3295368 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 287
Št. prenosov: 48
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Technological procedure of overheated cream (pregreta smetana) production
Vrsta dela (COBISS): Magistrsko delo/naloga
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za zootehniko
Strani: X, 36 f., [3] f. pril.
ID: 12322858