| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2005 |
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| Založnik: | [U. Sivka] |
| UDK: | 636.084/.087(043.2) |
| COBISS: |
1777288
|
| Št. ogledov: | 210 |
| Št. prenosov: | 52 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Effect of different tannin extracts and concentrations on extent and rate of in vitro fermentation of starch and cellulose in rumen liquor |
| Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
| Komentar na gradivo: | Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta, Oddelek za zootehniko. Mentor: Andrej Lavrenčič |
| Strani: | XII, 57 f. |
| ID: | 12341784 |