diplomsko delo
Urška Sivka (Avtor), Janez Salobir (Recenzent), Andrej Lavrenčič (Mentor)

Povzetek

Vpliv vrste in koncentracije taninov na obseg in hitrost in vitro fermentacije škroba in celuloze v inokulumu pripravljenem iz vampnega soka

Ključne besede

prehrana živali;tanini;taninski izvečki;celuloza;škrob;fermentacija;vamp;produkcija plina;diplomske naloge;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [U. Sivka]
UDK: 636.084/.087(043.2)
COBISS: 1777288 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 210
Št. prenosov: 52
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Effect of different tannin extracts and concentrations on extent and rate of in vitro fermentation of starch and cellulose in rumen liquor
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta, Oddelek za zootehniko. Mentor: Andrej Lavrenčič
Strani: XII, 57 f.
ID: 12341784