| Jezik: | Slovenski jezik | 
|---|---|
| Leto izida: | 2008 | 
| Izvor: | Maribor | 
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo | 
| Organizacija: | UM EPF - Ekonomsko-poslovna fakulteta | 
| Založnik: | <D. Ceneva> | 
| UDK: | 658.8.013:621.798.1 | 
| COBISS: | 
                
                    9666076
                     
                
             | 
        
| Št. ogledov: | 1068 | 
| Št. prenosov: | 97 | 
| Ocena: | 0 (0 glasov) | 
| Metapodatki: | 
                 | 
        
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik | 
|---|---|
| Sekundarni naslov: | The color of package and its influence of the taste perception of chocolate | 
| URN: | URN:SI:UM: | 
| Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo | 
| Komentar na gradivo: | Dipl. delo, Univ. v Mariboru, Ekon.-posl. fak. | 
| Strani: | 61 str., [2 str.] pril. | 
| Ključne besede (UDK): | applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;communication and transport industries;accountancy;business management;public relations;komunikacije in transport;knjigovodstvo;poslovni menedžment;stiki z javnostjo;business management;administration;commercial organization;poslovni menedžment;administracija;komercialna organizacija;marketing;sales;selling;distribution;prodaja;distribucija;applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;engineering;technology in general;inženirstvo;tehnologija na splošno;mechanical engineering in general;nuclear technology;electrical engineering;machinery;strojništvo;mechanical technology in general: processes;tools;machines;equipment;obdelava z deformacijo;obdelava brez odrezovanja;toplotna obdelava; | 
| ID: | 1433838 |