| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2008 |
| Izvor: | Maribor |
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
| Organizacija: | UM EPF - Ekonomsko-poslovna fakulteta |
| Založnik: | <D. Ceneva> |
| UDK: | 658.8.013:621.798.1 |
| COBISS: |
9666076
|
| Št. ogledov: | 1068 |
| Št. prenosov: | 97 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | The color of package and its influence of the taste perception of chocolate |
| URN: | URN:SI:UM: |
| Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
| Komentar na gradivo: | Dipl. delo, Univ. v Mariboru, Ekon.-posl. fak. |
| Strani: | 61 str., [2 str.] pril. |
| Ključne besede (UDK): | applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;communication and transport industries;accountancy;business management;public relations;komunikacije in transport;knjigovodstvo;poslovni menedžment;stiki z javnostjo;business management;administration;commercial organization;poslovni menedžment;administracija;komercialna organizacija;marketing;sales;selling;distribution;prodaja;distribucija;applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;engineering;technology in general;inženirstvo;tehnologija na splošno;mechanical engineering in general;nuclear technology;electrical engineering;machinery;strojništvo;mechanical technology in general: processes;tools;machines;equipment;obdelava z deformacijo;obdelava brez odrezovanja;toplotna obdelava; |
| ID: | 1433838 |