| Jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2009 |
| Izvor: | Rome |
| Tipologija: | 0 - Ni določena |
| Organizacija: | UM FKBV - Fakulteta za kmetijstvo in biosistemske vede |
| Založnik: | Food and Agriculture Organization of the United Nations |
| UDK: | 664:614.3:641 |
| COBISS: |
2865708
|
| ISBN: | 978-92-5-106131-2 |
| Št. ogledov: | 557 |
| Št. prenosov: | 40 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Neznan jezik |
|---|---|
| Sekundarne ključne besede: | Fishes;Food Inspection;methods;Fish Products;Food Contamination;prevention & control;Fish inspection;Handbooks, manuals, etc;Food adulteration and inspection; |
| URN: | URN:SI:UM: |
| Vrsta dela (COBISS): | Delo ni kategorizirano |
| Strani: | VIII, 89 str. |
| ID: | 1435300 |