Jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Leto izida: | 2009 |
Izvor: | Rome |
Tipologija: | 0 - Ni določena |
Organizacija: | UM FKBV - Fakulteta za kmetijstvo in biosistemske vede |
Založnik: | Food and Agriculture Organization of the United Nations |
UDK: | 664:614.3:641 |
COBISS: | 2865708 |
ISBN: | 978-92-5-106131-2 |
Št. ogledov: | 557 |
Št. prenosov: | 40 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Neznan jezik |
---|---|
Sekundarne ključne besede: | Fishes;Food Inspection;methods;Fish Products;Food Contamination;prevention & control;Fish inspection;Handbooks, manuals, etc;Food adulteration and inspection; |
URN: | URN:SI:UM: |
Vrsta dela (COBISS): | Delo ni kategorizirano |
Strani: | VIII, 89 str. |
ID: | 1435300 |