Robert E. Levin (Avtor)

Povzetek

Rapid detection and characterization of foodborne pathogens by molecular techniques

Ključne besede

patogeni mikroorganizmi;hitre mikrobiološke metode;molekularne tehnike;PCR;RAPD;PFGE;RFLP;Campylobacter;Listeria;Clostridium;Bacillus cereus;Salmonella;Escherichia coli;Vibrio;

Podatki

Jezik: Angleški jezik
Leto izida:
Izvor: Boca Raton
Tipologija: 0 - Ni določena
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: CRC Press
UDK: 579.67:577.2.08
COBISS: 3791480 Povezava se bo odprla v novem oknu
ISBN: 978-1-4200-9242-4
Št. ogledov: 966
Št. prenosov: 274
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Neznan jezik
Sekundarne ključne besede: Food;Microbiology;Analysis;Food Microbiology;Food Analysis;methods;Food Contamination;prevention & control;Foodborne Diseases;
Vrsta dela (COBISS): Delo ni kategorizirano
Strani: XV, 592 str.
ID: 1445897