| Jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2010 |
| Izvor: | Boca Raton |
| Tipologija: | 0 - Ni določena |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| Založnik: | CRC Press |
| UDK: | 579.67:577.2.08 |
| COBISS: |
3791480
|
| ISBN: | 978-1-4200-9242-4 |
| Št. ogledov: | 966 |
| Št. prenosov: | 274 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Neznan jezik |
|---|---|
| Sekundarne ključne besede: | Food;Microbiology;Analysis;Food Microbiology;Food Analysis;methods;Food Contamination;prevention & control;Foodborne Diseases; |
| Vrsta dela (COBISS): | Delo ni kategorizirano |
| Strani: | XV, 592 str. |
| ID: | 1445897 |