| Jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2013 |
| Tipologija: | 1.04 - Strokovni članek |
| Organizacija: | UNG - Univerza v Novi Gorici |
| UDK: | 634.8+663.2 |
| COBISS: |
2817531
|
| ISSN: | Y507-7516 |
| Št. ogledov: | 5780 |
| Št. prenosov: | 21 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Neznan jezik |
|---|---|
| URN: | URN:SI:UNG |
| Vrsta dela (COBISS): | Delo ni kategorizirano |
| Strani: | str. 8-10 |
| Letnik: | ǂYear ǂ1 |
| Zvezek: | ǂno. ǂ1 |
| Čas izdaje: | 2013 |
| Ključne besede (UDK): | applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;agriculture and related sciences and techniques;forestry;farming;wildlife exploitation;kmetijstvo ter sorodne vede in tehnologije;fruit growing;hortikultura na splošno;viticulture;grape vines;vineyards;vinogradništvo;vinska trta;vinogradi;applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;chemical technology;chemical and related industries;kemijska tehnologija;kemijske in sorodne industrije;industrial microbiology;industrial mycology;zymurgy;fermentation industry;beverage industry;stimulant industry;industrijska mikrobiologija;industrijska mikologija;pivovarstvo;vrenja;industrija pijač;industrija poživil;wine;winemaking;oenology;vino;proizvodnja vina;enologija; |
| ID: | 1494875 |