Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2009 |
Izvor: | Maribor |
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
Organizacija: | UM FKBV - Fakulteta za kmetijstvo in biosistemske vede |
Založnik: | [S. Gregorinčič] |
UDK: | 663.2:634.836(043.2) |
COBISS: | 2871596 |
Št. ogledov: | 940 |
Št. prenosov: | 46 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Impact of the manner of vinification on the quality of wine cv. 'Pinot Noir' |
Sekundarne ključne besede: | 'Pinot Noir';vinification;wine quality; |
URN: | URN:SI:UM: |
Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
Komentar na gradivo: | Univ. v Mariboru, Fak. za kmetijstvo in biosistemske vede |
Strani: | VII, 38, [3] f. pril. |
Ključne besede (UDK): | applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;chemical technology;chemical and related industries;kemijska tehnologija;kemijske in sorodne industrije;industrial microbiology;industrial mycology;zymurgy;fermentation industry;beverage industry;stimulant industry;industrijska mikrobiologija;industrijska mikologija;pivovarstvo;vrenja;industrija pijač;industrija poživil;wine;winemaking;oenology;vino;proizvodnja vina;enologija;applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;agriculture and related sciences and techniques;forestry;farming;wildlife exploitation;kmetijstvo ter sorodne vede in tehnologije;fruit growing;hortikultura na splošno;viticulture;grape vines;vineyards;vinogradništvo;vinska trta;vinogradi; |
ID: | 7363 |