Jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Leto izida: | 2021 |
Tipologija: | 1.01 - Izvirni znanstveni članek |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
UDK: | 664.641.2:635.657:547.233 |
COBISS: | 85596675 |
ISSN: | 2304-8158 |
Št. ogledov: | 91 |
Št. prenosov: | 32 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Sekundarne ključne besede: | biogeni amini;čičerikina moka;kislo testo;fermentacija; |
Vrsta dela (COBISS): | Članek v reviji |
Strani: | str. 1-18 |
Letnik: | ǂVol. ǂ10 |
Zvezek: | ǂiss. ǂ11 |
Čas izdaje: | 2021 |
DOI: | 10.3390/foods10112840 |
ID: | 15138822 |