| Jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2021 |
| Tipologija: | 1.01 - Izvirni znanstveni članek |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| UDK: | 664.641.2:635.657:547.233 |
| COBISS: |
85596675
|
| ISSN: | 2304-8158 |
| Št. ogledov: | 91 |
| Št. prenosov: | 32 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Sekundarne ključne besede: | biogeni amini;čičerikina moka;kislo testo;fermentacija; |
| Vrsta dela (COBISS): | Članek v reviji |
| Strani: | str. 1-18 |
| Letnik: | ǂVol. ǂ10 |
| Zvezek: | ǂiss. ǂ11 |
| Čas izdaje: | 2021 |
| DOI: | 10.3390/foods10112840 |
| ID: | 15138822 |