Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2005 |
Tipologija: | 1.01 - Izvirni znanstveni članek |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | Biotehniška fakulteta |
UDK: | 634.842.71:631.524.6 |
COBISS: | 4490617 |
ISSN: | 1581-9175 |
Matična publikacija: | Acta agriculturae Slovenica |
Št. ogledov: | 679 |
Št. prenosov: | 126 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Influence of copper compounds on the carbohydrate contents in different parts of wine (Vitis vinifera L.) |
Sekundarne ključne besede: | copper;leaves;grapes;carbohydrate content;vitis vinifera;grapevines; |
URN: | URN:NBN:SI |
Vrsta dela (COBISS): | Delo ni kategorizirano |
Strani: | str. 299-312 |
Letnik: | ǂLet. ǂ85 |
Zvezek: | ǂŠt. ǂ2 |
Čas izdaje: | 2005 |
ID: | 1742349 |