| Jezik: | Slovenski jezik | 
|---|---|
| Leto izida: | 2005 | 
| Tipologija: | 1.01 - Izvirni znanstveni članek | 
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta | 
| Založnik: | Biotehniška fakulteta | 
| UDK: | 634.842.71:631.524.6 | 
| COBISS: | 4490617   | 
| ISSN: | 1581-9175 | 
| Matična publikacija: | Acta agriculturae Slovenica | 
| Št. ogledov: | 679 | 
| Št. prenosov: | 126 | 
| Ocena: | 0 (0 glasov) | 
| Metapodatki: |                       | 
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik | 
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Influence of copper compounds on the carbohydrate contents in different parts of wine (Vitis vinifera L.) | 
| Sekundarne ključne besede: | copper;leaves;grapes;carbohydrate content;vitis vinifera;grapevines; | 
| URN: | URN:NBN:SI | 
| Vrsta dela (COBISS): | Delo ni kategorizirano | 
| Strani: | str. 299-312 | 
| Letnik: | ǂLet. ǂ85 | 
| Zvezek: | ǂŠt. ǂ2 | 
| Čas izdaje: | 2005 | 
| ID: | 1742349 |