Povzetek

Vpliv bakrovih spojin na količino ogljikovih hidratov v različnih rastlinskih delih trte (Vitis vinifera L.)

Ključne besede

vinogradništvo;baker;vinska trta;list;grozdje;ogljikovi hidrati;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: Biotehniška fakulteta
UDK: 634.842.71:631.524.6
COBISS: 4490617 Povezava se bo odprla v novem oknu
ISSN: 1581-9175
Matična publikacija: Acta agriculturae Slovenica
Št. ogledov: 679
Št. prenosov: 126
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Influence of copper compounds on the carbohydrate contents in different parts of wine (Vitis vinifera L.)
Sekundarne ključne besede: copper;leaves;grapes;carbohydrate content;vitis vinifera;grapevines;
URN: URN:NBN:SI
Vrsta dela (COBISS): Delo ni kategorizirano
Strani: str. 299-312
Letnik: ǂLet. ǂ85
Zvezek: ǂŠt. ǂ2
Čas izdaje: 2005
ID: 1742349