Povzetek

Vpliv bakrovih spojin na aktivnost polifenol oksidaz v listih, vršičkih in grozdju vinske trte sorte 'Merlot' (Vitis vinifera L.)

Ključne besede

vinska trta;baker;polifenol oksidaza;grozdje;merlot;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: Biotehniška fakulteta
UDK: 634.842.7
COBISS: 4168825 Povezava se bo odprla v novem oknu
ISSN: 1581-9175
Matična publikacija: Acta agriculturae Slovenica
Št. ogledov: 933
Št. prenosov: 210
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: ǂThe ǂinfluence of spraying of copper compounds on polyphenol oxidase activityin leaves, shoot tips and grape of vine cv. 'Merlot' (Vitis vinifera L.)
Sekundarne ključne besede: vitis vinifera;grapevines;grapes;copper;polyphenol oxidase;merlot;
URN: URN:NBN:SI
Vrsta dela (COBISS): Delo ni kategorizirano
Strani: str. 365-378
Letnik: ǂVol. ǂ83
Zvezek: ǂšt. ǂ2
Čas izdaje: 2004
ID: 1744223