Jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Leto izida: | 2023 |
Tipologija: | 1.01 - Izvirni znanstveni članek |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
UDK: | 664.6/.7:633.11:547.56 |
COBISS: |
149233411
![]() |
ISSN: | 1420-3049 |
Št. ogledov: | 16 |
Št. prenosov: | 2 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sekundarni jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Sekundarne ključne besede: | kruh;pirina moka;kaljenje;reološke lastnosti;senzorične lastnosti;fenolne spojine;antioksidativna učinkovitost; |
Vrsta dela (COBISS): | Članek v reviji |
Strani: | str. 1-22 |
Letnik: | ǂVol. ǂ28 |
Zvezek: | ǂissue ǂ8, [article no.] 3428 |
Čas izdaje: | Apr. 2023 |
DOI: | 10.3390/molecules28083428 |
ID: | 18873806 |