| Jezik: | Angleški jezik | 
|---|---|
| Leto izida: | 2023 | 
| Tipologija: | 1.01 - Izvirni znanstveni članek | 
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta | 
| UDK: | 664.6/.7:633.11:547.56 | 
| COBISS: | 
                
                    149233411
                     
                
             | 
        
| ISSN: | 1420-3049 | 
| Št. ogledov: | 16 | 
| Št. prenosov: | 2 | 
| Ocena: | 0 (0 glasov) | 
| Metapodatki: | 
                 | 
        
| Sekundarni jezik: | Slovenski jezik | 
|---|---|
| Sekundarne ključne besede: | kruh;pirina moka;kaljenje;reološke lastnosti;senzorične lastnosti;fenolne spojine;antioksidativna učinkovitost; | 
| Vrsta dela (COBISS): | Članek v reviji | 
| Strani: | str. 1-22 | 
| Letnik: | ǂVol. ǂ28 | 
| Zvezek: | ǂissue ǂ8, [article no.] 3428 | 
| Čas izdaje: | Apr. 2023 | 
| DOI: | 10.3390/molecules28083428 | 
| ID: | 18873806 |